Title Image

PROJECTEN

MARKTHAL ROTTERDAM

AMANDELEN

Markthal Rotterdam is een project die we niet snel zullen vergeten. Aan deze eerste overdekte marktvloer van Nederland heeft Van der Mark Transport haar steentje bijgedragen. Als u naar het plafond kijkt in de markthal, ziet u vele enorme gevelplaten. Wij hebben deze gevelbeplating bij de bouw van de markthal met de grootste zorg vervoerd en afgeleverd. Daar zijn we trots op.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van amandelen. Deze worden getransporteerd met een vrachtwagen met koel/vries oplegger. Met de juiste temperatuur zorgen we ervoor dat de amandelen in topkwaliteit blijven. Ook voor andere specerijen en voedingsmiddelen zijn wij uw partner.

SCHEEPSINDUSTRIE

AUTOLAADKRAAN

Wij worden vaak ingehuurd door de scheepsindustrie voor het vervoeren en laden van proviand en het transporteren van scheepsmotoren onderdelen. Van der Mark Transport is bekend met de veiligheidsnormen op havens en bij schepen. Wij verzorgen de aanmeldingen van A tot Z. Bovendien kunnen wij op diverse manieren laden en lossen, waardoor we snel en flexibel te werk kunnen gaan.

Ook voor speciale objecten hebben wij een autolaadkraan. Deze hijskraan is een 44 tm en heeft een reikwijdte van 21 meter.
Voor het plaatsen van lantaarnpalen, schaftketen tot containers.